ЧОНГ ИЛ У ЗА "НОЩНА СТРАЖА" - 9 Декември 2014 - The stupid dreams

K2

В каталога на The Stupid Dreams ФОРУМНА ТЕМА

ЛУННА СВЕТЛИНА, НАРИСУВАНА ОТ ОБЛАЦИ

В каталога на The Stupid Dreams ФОРУМНА ТЕМА

ФАНТАСТИЧНО

В каталога на The Stupid Dreams ФОРУМНА ТЕМА

СКРИТА САМОЛИЧНОСТ

В каталога на The Stupid Dreams ФОРУМНА ТЕМА

ПОМНЯ ТЕ

В каталога на The Stupid Dreams ФОРУМНА ТЕМА
Начало » 2014 » Декември » 9 » ЧОНГ ИЛ У ЗА "НОЩНА СТРАЖА"
11:01 PM
ЧОНГ ИЛ У ЗА "НОЩНА СТРАЖА"

Историческите драми с фентъзи елемент бяха доста популярни в Южна Корея, но от известно време насам тенденцията към това постепенно намаля. Наскоро това се случи и с "Нощна стража", продукция на MBC, базирана в периода на Чосон между 1392-1910. Културни анализатори побързаха да изкажат критики, както към играта на някои от актьорите, така и по отношение на множеството компютърни ефекти. В сериала на MBC Чонг Ил У се превъплъщава в образа на главното действащо лице - И Лин. Всеки един от 24-те епизода дълго време не успяваше да се задържи на първо място, като най-високият зрителски интерес е едва 12.5%, т.е. на 4-то място за страната. За превъплъщението си, Чонг Ил У казва:

бразът в "Нощна стража" ми помогна да се развия като актьор, а режисьорът ми даде свобода.  Разбира се, не всеки път бях уверен, но така или иначе всичко това помогна за драмата, защото винаги съм влагал сърце във всяка една от ролите си. Относно критиката и оценките на драмата, не се интересувам особено много от това. Колкото до това, че драмата е изпълнена с прекалено много компютърна анимация, която не е била ниво, мисля, че все пак  хората, които работиха за това си свършиха работата, а аз също съм доволен от резултата. Казвам това, защото знам колко много хора работиха за това. Имам и приятел, който е в този бизнес и знам, че никак не е лесно. 

Радвам се, че бях единственият кореец, който получи награда в Китай за тази драма, вярвам, че това ще е само от полза. Получавам от тях и много предложения за реклами и участия в телевизионни програми, но все още не съм обърнал внимание на всички оферти.
През 2015-та година се навършват 10 години от дебюта ми на малкия екран. И когато се обърна назад виждам колко много неща се случиха. Вярвам, че всичко, което ми се е случило, е било най-доброто за мен. Драмата "Висок ритник", в която се появих за първи път, ме направи популярен. И въпреки че по това време претърпях автомобилна катастрофа, а докторът настояваше да стоя вкъщи и да се лекувам, аз продължих с работата по сериала.
След като приключиха снимките на "Нощна стража" мисля да си взема почивка. За сега все още не съм приел друг ангажимент за следващ проект. Радвам се, че имам възможността да бъда актьор, така че съм готов за още много нови неща."

 

Прегледи: 850 | Автор: danko | Рейтинг: 5.0/3
Коментари: 0
avatar
Copyright StudioWebsites Team | The Stupid DreamsSubbing Squad
Безплатен сайт конструктор - oVo