ПРЕДСТОЯЩО ПРЕЗ 2016 - 19 Януари 2016 - The stupid dreams

Изгубените 9

В каталога на The Stupid Dreams ФОРУМНА ТЕМА

Хуаранг

В каталога на The Stupid Dreams ФОРУМНА ТЕМА

Детективът, виждащ призраци

В каталога на The Stupid Dreams ФОРУМНА ТЕМА

Гоблин

В каталога на The Stupid Dreams ФОРУМНА ТЕМА

Феята на щангите

В каталога на The Stupid Dreams ФОРУМНА ТЕМА

1% от всичко

В каталога на The Stupid Dreams ФОРУМНА ТЕМА
Начало » 2016 » Януари » 19 » ПРЕДСТОЯЩО ПРЕЗ 2016
8:50 PM
ПРЕДСТОЯЩО ПРЕЗ 2016

Това са официално обявените заглавия и актьорски състави в предстоящите телевизионни драми на големите телевизионни оператори в Корея.
Вампирът - детектив. Драмата разказва историята на частен детектив (И Джун), който се превръща във вампир. Той ще разследва различни случаи, а едновременно с това ще се опита да намери улики и доказателства за изясняването на мистериозното му минало и настояще.
Сладко. Ким Дже Ук ще в ролята на студеният и враждебно настроен Ча Минхо - новият мениджър на кафене "Суиткофи". Той няма никаква представа как се прави кафе. Пак Гюри ще е в ролята на служител на магазин за първокачествено кафе - пълната противоположност на Ча Минхо. И Ми До е постоянен клиент, която прекарва целия си ден в кафенето, за да пише.
Безразсъдно влюбени. Историята на двама души, които се срещат от младини, но в последствие се разделят. По-късно героите се срещат отново - единият като арогантна супер звезда, а другият като продуцент на документални филми. Шин Чонг Йонг (Ким Убин) е топ звезда, актьори  певец. Той е арогантен, но интелигентен и с красив външен вид, а  Ноил (Пе Сузи) прави документални филми. За нея най-важни са парите.
Под черната луна. Копродукция на Южна Корея и Китай с участието на Нам Те Хьон (Winner). Драмата разказва историята на няколко приятели, които отиват в гората и остават в малка къща, където малко след това започват да се случват странни случаи, свързани с появата на собственика на къщата.
Хуаранг (Цъфтящи нощи). В главните роли: Пак Со Джун (Тя бе красавица), Пак Хьонг Шик (Висше общество) и Ко Ара (Отговори от миналото). Сюжета на драмата ще ни отведе в 10 век, където на престола е крал Чонгхьон. Той се възкачва на престола едва на 15 г. и се превръща в един от най-великите владетели от рода Шила. Благодарение на него територията на страната се разширява, като създава условия т.нар. Обединено кралство. В драмата ще се завърти около учените войни на Шила, който били наричани "хуаранами", тъй като били известни със своята невероятна красота. 
Имаме нещо специално. В главните роли Сонг Дже Рим, Хуанг Сънг Он. Драмата разказва историята на треньор по волейбол, който полага всички сили отборът да спечели по време на състезание.
Скъпи, мои приятели. С участието на Ким Дже Ън, По Бон Сук, Ким Ън Ок, Ко Ду Шим, Юн Йо Чонг.
Ти си първи. С участието на Пак Со Дам (Сирене в капана), Чонг Ил У (Нощна стража), Ан Че Хьон (Кръв). Сюжетът на драмата е по уеб комикса "Пепеляшка и четиримата рицари". В историята ще видим бедна ученичка, която постоянно бива тормозена от своята мащеха и доведената й сестра. Един ден тя помага на възрастен човек, а като отплата за добрината й, той я кани в имението си и я записва да учи в елитно престижно училище, където под един покрив тя ще се срещне с четири красиви момчета.
Пет деца. С участието на Ан Дже Ук, Шим Хьонг Так (Влюбеният адвокат), Им Су Хянг (Вдъхновяващопоколение), Шин Хье Сон (Тя бе красавица) и На Бит На.
Мъж с две лица. В главните роли: И Пом Су (Аз и министърът), Шим Хье Джун (Училище "Мурим"), Ким Мьонг Су (L "Infinfte" ), Уанг Ю Сон (Сладко семейство), Чонг Джун Хо (Ирис).
Тя е ченге 2. Този път в продължението на успешната полицейска драма ще видим в главните роли една от носителките на Мис Корея в миналото и настояща актриса Ким Сон Рьонг, която получи награда за най-добра поддържаща женска роля в популярния сериал на SBS "Наследниците".
Само ти. Частният телевизионен канал TV Chosun всяка година продуцира по един сериал, а тази година главната роля е поверена на Нам Гунг Мин. В драмата ще видим студения и груб наследник на "Уйонг", който през цялото време кълне, въпреки че външно изглежда спретнат и придирчив мъж. На яве е егоцентричната му страна, но под тази маска се крие един добър и мил човек.
Господине, върни се. В главните роли ще видим Би Рейн (Беглецът: План Б), И Мин Джонг (Пораснал), О Йон Су, Ра Ми Ран и И Хъни (Модерният фермер).  И Хе Йонг (Би Рейн) е ръководител на отдела за дамско облекло в известен търговски магазин,  който е обсебен от мъртвия Ким Би Куон. За да го върне в света на живите, той трябва да довърши всички задачи, които Би Куон не е успял да свърши докато е бил жив.
Лебед. С участието на Уанг Фей Фей (Miss A), Нам Гьо Ри (Жесток град),  Юн Чонг Хун (Маска).  Действието се развива в елитна клиника по пластична хирургия, където работи брилянтен хирург. Там той ще превърне едно грозно патенце в изящен и красив лебед.
Ловец на плъхове.  Сюжетът на драмата се върти около работата на полицейски служители, които се справят с различни случаи без да използват оръжия - преговарят със самоубийци, атентатори и заложници. В главните роли ще видим Шин Ха Кьон (Mr. Back), Чо Юн Хи (9: Пътуване във времето), Ю Джун Санг (Слух) и Сонг Ил (Всичко е наред, това е любов).
Сбогом, г-н Блек. С участието на Мун Че Уон (Красиво момче), И Джин Ук (9: Пътуване във времето), Сонг Дже Рим (Внушаващо поколение), Ким Канг У (Златен кръст). Това е модерна приказка за Граф Монте Кристо. Офицер от военновъздушните сили напуска Корея и заминава на служба в Австралия, заради горчивото предателство на най-добрият му приятел. Много пъти героят е на ръба на смъртта, но непоколебимата му ярост за отмъщение го изправя на крака. За дапостигне своя план за отмъщение, той ще се ожени за момиче на име Су Уон (Мун Че Уон), която накрая ще го спаси от самия него и обсебващото му желание за мъст.
Moon Lovers. И Джунг Ги ще е в ролята на принц Уан Су, бъдещият крал на Корьо. Канг Ха Нъл ще е принц Уан Ук, амбициозен съперник на принц Уан Су, който мечтае да стане крал. Хонг Чонг Хьон ще е умния, но арогантен принц И Уанг. Пекхьон (ЕХО) ще е в ролята на безгрижния принц Уан Ун, който търси начини единствено за забавление. Ха Канг Хан ще е голямата дъщеря на крал Теджу - принцеса Хуанбо. "Момичето лидер на Корьо" е жена, с невероятни умения за водене на политика. Нейната мисия - на трона да седне достоен наследник.  Сохьон ще е последната принцеса от рода Пекче, която по-късно се укрива зад чужда самоличност, превръщайки се в гисенг. Чо Мин Ги ще се появи в ролята на крал Чеджу, а Пак Джи Ън ще изиграе майката на принц Уан Су. Пак Ши Ън ще е в ролята на съпругата на Уан Ук.

Източник: koreaBGposters

Прегледи: 471 | Автор: danko | Рейтинг: 0.0/0
Коментари: 0
avatar
Copyright StudioWebsites Team | The Stupid DreamsSubbing Squad
Безплатен сайт конструктор - oVo