БРАТЯТА ОТ ОДЖАКЬО/ Ojakgyo Brothers - Южна Корея - Филмов свят - Филмов Свят - The stupid dreams


Хуаранг
Изгубените 9
Утре с теб
Гласът
Главна » Каталог » Филмов свят » Южна Корея

БРАТЯТА ОТ ОДЖАКЬО/ Ojakgyo Brothers

Жанр: Комедия, Романтика
Страна: Южна Корея
Година: 2011/12
Епизоди: 58


Участват:

Юи като Бек Джа Ън
Джу Уон като Хуанг Те Хи
Рьо Су Йонг като Хуанг Те Бум
Че Джонг Юн като Ча Су Йонг
Чонг Унг Ил като Хуанг Те Шик
Йон У Джин като Хуанг Те Пил
и другиРезюме: Семейство, състоящо се от баба, майка, татко и четиримата им сина, живеят във ферма близо до Сеул. Фермата е под наем, за който бащата и негов приятел сключват договор преди 10 години, но никой друг не знае и всички мислят, че тя си е тяхна, тъй като имат нотариален акт на името на бащата. Зад цялата тази работа има малка тайна, която се разкрива в последствие.
Най-големият син е 40-годишен ерген, който търси идеалната жена, в която да се влюби от пръв поглед, за да се ожени за нея. Доста трудна задача в предвид, че е само рехабилитатор с не особено впечатляваща външност и скромни доходи. Вторият син е нахакан репортер в телевизионна компания. Напорист, харесван от жените и с малко повече от нужното самочувствие. Третият син е полицай. Затворен и не много общителен, любимец на бабата, поради фактът, че той всъщност е дете на другият й син, който е загинал в катастрофа, а майката е избягала и го е оставила. Четвъртият син е изтърсакът на семейството, безработно лентяйче, което все още не е намерило мястото си в живота.
Нещата се заплитат, когато истинският собственик на фермата идва да си я поиска обратно, тъй като има затруднения в компанията си и спешно му трябват пари и се надява с продажбата на фермата да спаси положението. Той има една разглезена дъщеря, която е обсебена от външния си вид и имиджа си на "Красавицата на Университета". Майката пък, която всъщност е втора жена и мащеха на момичето е сребролюбка, омъжила се заради статуса на жена на Председателя. Пред съпруга си се държи със заварената си дъщеря като любяща майка, но зад гърба му се отнася ужасно с нея. Всичко се обръща с главата надолу, когато Председателят изчезва и компанията му фалира. От тук вече започва истинската история.

 

Категория: Южна Корея | Добавено от: danko
Преглеждания: 144 | Рейтинг: 5.0/1
Общо коментари: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017
The Stupid Dreams Subbing Squad Безплатен сайт конструктор - oVo