Любовници/The Lover - Южна Корея - Филмов свят - Филмов Свят - The stupid dreams


Хуаранг
Изгубените 9
Утре с теб
Гласът
Главна » Каталог » Филмов свят » Южна Корея

Любовници/The Lover

 

 

Страна: Южна Корея
Година: 2015
Жанр: Романс, Комедия
Епизоди: 12


Участват: О Джонг Се, Рю Хьон Кьонг, Че Йо Джин, Чонг Джунг Йонг, Ха Ън Сол, Пак Джонг Хуан, И Дже Джун, Терада Такуя (CROSS GENE)

Резюме: Oмнибус сериал за четири различни двойки, живеещи в един и същи апартамент комплекс...
О Чонг Се и Рю хьонг Кьонг играят главната двойка в техните 30 години, които са избрали да живеят заедно вместо да се женят, споделяйки апартамента вече две години.
Че ю Джин и Чонг Джунг Йонг са втората двойка, имаща дванадесет годишна разлика, живеещи заедно в продължение на една година. Той е младо момче певец, носещ китарата си навсякъде където отива. Докато тя е пищна и гореща ajumma, подкрепяща винаги по-младия си приятел.
Ха Ъл Съл и Пак Чонг Хуан играят третата двойка в своите 20 години, които току-що са се преместили да живеят заедно. Ха Ън Съл е жена, която не иска приятелят й да разбере, че няма грам женственост, затова неуморно работи, за да поддържа тази илюзия.
Lee Jae Joon играе самотник, който предпочита да остане у дома, но е принуден да си намери съквартирант по финансови причини. Решен да избяга от всякаква комуникация, той търси чужденец, който не може да говори корейски много добре. Терада Такуя играе новият съквартирант, млад мъж от Япония, който е на пътешествие по света.

 

 

         
Категория: Южна Корея | Добавено от: danko
Преглеждания: 134 | Рейтинг: 5.0/1
Общо коментари: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017
The Stupid Dreams Subbing Squad Безплатен сайт конструктор - oVo