ГОРЕЩА МЛАДА КРЪВ/HOT YOUNG BLOODS - Южна Корея - Филми - Филмов Свят - The stupid dreams


Хуаранг
Изгубените 9
Утре с теб
Гласът
Главна » Каталог » Филми » Южна Корея

ГОРЕЩА МЛАДА КРЪВ/HOT YOUNG BLOODS

Жанр: Младежки, Романтичен, Комедия
Страна: Южна Корея
Година: 2014
Времетраене: 121 минути

Участват: Пак Бо Йонг, И Чонг Сук, И Се Йонг, Ким Йонг Куанг, Куон Хе Хьо, Ким Хи Уон, Ра Ми Ран, Шин Хьон Так

Чунг Гил е странен тип, който все се набива в очите на ученичките в гимназията. Той има свой подход в прелъстяването им, но тепърва му предстои да се изправи пред най-голямото предизвикателство - да отблъсне тарторката на женската банда - Йонг Сук.  Въпреки своя арогантен и студен вид, Йонг Сук е влюбена в него още от детските им години, тогава, когато са били приятели. Но Чунг Гил си има причина, заради която не иска да има нищо общо с нея. Каква ли е?
Докато Чунг Гил прави и невъзможното, за да прелъсти новата ученичка от Сеул, а едновременно с това и да отблъсне Йонг Сук, той бива забелязан от тартора на мъжката банда от другата гимназия - Гуанг Шик, който отдавна таи чувства към нея и явен неприязън към "хилавия Чунг Гил".  Сега битката е в своя пик. И кръвта ще забушува.
В този сложен ученически пъзел, преизпълнен с борба за надмощие, смях, приятелство и любов, ще се разкрият необикновените взаимоотношения на субкултурното младо поколение  на 1980 г., което въпреки порядките, забраните и табутата, мечтае да обиколи света или поне да намери една причина, заради която да живее.

 

         
Категория: Южна Корея | Добавено от: danko
Преглеждания: 132 | Рейтинг: 5.0/1
Общо коментари: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017
The Stupid Dreams Subbing Squad Безплатен сайт конструктор - oVo